YOU+NISSAN

KUNDKLUBBEN FÖR DIG SOM KÖR NISSAN

När du blivit medlem i You+Nissan, är portalen den plats där du, som Nissan-ägare, hittar allt du behöver för att få ut ännu mer av din bil.

 

Utnyttja specialerbjudanden, få unika rabatter och vår personliga, skräddarsydda service.

 

Portalen är din kontaktpunkt med Nissan, en plats som du kan besöka för att prata med oss, komma i kontakt med en återförsäljare, boka in nästa service och mycket annat.

 

You+Nissan handlar om dig och din bil.

 

Anmäl dig nu!

FRI ASSISTANS

När du utför originalservice hos oss,

så ingår förlängning av assistansen till nästa servicetillfälle. Det ger dig både ett mervärde och en besparing på hundratals kronor genom att du inte behöver tilläggsförsäkring i din bilförsäkring, eller separat genom t ex Solid eller andra försäkringsgivare.

 TRANSPORTLÖSNING

Vår verkstad ligger bekvämt nära både bussar och Pendeltåget. Vi har även en flotta av personbilar och en skåpbil som kan ersätta din bil för dig som har behov av bil dagligen. En tjänst från oss för att förenkla tillvaron för dig när din bil är på service.

LÄGSTA PRISGARANTI

Våra  priser tål jämföras. Vår målsättning är att du alltid ska få professionellt utförd och prisvärd service hos oss. Av detta skäl har vi en lägstaprisgaranti om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris någon annanstans. Fullständiga villkor finner du här:

Autosöder AB, Nissan Stockholm, Haninge Telefon 08-777 00 70