top of page
Nissan - cropped 4_1980x1024.jpg

VERKSTAD & RESERVDELAR

Vår auktoriserade verkstad hjälper till med service, AC-arbeten, däck, fyrhjulinställning, felsökningar och försäkringsärenden.

Du får alltid en prisuppskattning innan arbetet påbörjas, och när det inte går att bedöma kostnaden så diskuterar vi gemensamt fram ett kostnadstak för att undvika obehagliga överraskningar.

En del fel som uppstår kan täckas av din nybilsgaranti, eller ditt försäkringsskydd. Försäkringens maskinskada inte bara motorn, utan också andra system som t ex luftkonditioneringssystemet och växellådan. Reparationsprocessen går mycket snabbare om du anmäler skadan till ditt försäkringsbolag så du kan ge oss skadenummer och skadedatum redan när du lämnar in din bil. Det gör att vi direkt kan börja kommunicera med ditt försäkringsbolag. Glöm inte kolla om du har hyrbilsförsäkring, i sådant fall är det möjligt att beställa en hyrbil som du kan hämta ut hos oss. Fråga våra servicerådgivare.

Vi säljer och monterar förstås även Original Nissanreservdelar och tillbehör som t ex motorvärmare, takräcken, takboxar, dragkrokar och bagagerumsmattor.

Observera att bilförsäljningen och verkstaden har olika öppettider.

bottom of page