NISSANKORTET

Handla nu och betala senare

Du vet väl att du kan dela upp kostnaden för service, reparationer, nya däck och andra tillbehör? Vad passar dig bäst? Räntefritt, eller vill du kanske ha en lägre månadskostnad, eller har du behov av några månader betalningsfritt? Skräddarsy avbetalningarna efter efter din ekonomi och dina egna förutsättningar.

Ett Nissankortet är kopplat till Mastercard. Med Nissankortet handlar du alltid förmånligt hos oss. Du har alltid möjlighet att välja upp till 60 dagar räntefritt när du betalar med kortet. Kortet kan också användas överallt där Mastercard accepteras. Du kan också delbetala ditt serviceavtal i upp till 36 månader utan att ränta utgår.

Några av fördelarna:

  • Betala i din egen takt!

  • Upp till 60 dagars räntefri kredit på alla köp.

  • Delbetala ditt serviceavtal i upp till 36 månader räntefritt.

Ansök om Nissankortet online på en gång. Kortet får du med posten inom en vecka! Det enda du behöver är ett BankID för signering.

PS Har du inte BankID, eller vill du utnyttja krediten på stört? Då är du välkommen in till oss för att ansöka om Nissankortet i butiken. 

FRI ASSISTANS

När du utför originalservice hos oss,

så ingår förlängning av assistansen till nästa servicetillfälle. Det ger dig både ett mervärde och en besparing på hundratals kronor genom att du inte behöver tilläggsförsäkring i din bilförsäkring, eller separat genom t ex Solid eller andra försäkringsgivare.

 TRANSPORTLÖSNING

Vår verkstad ligger bekvämt nära både bussar och Pendeltåget. Vi har även en flotta av personbilar och en skåpbil som kan ersätta din bil för dig som har behov av bil dagligen. En tjänst från oss för att förenkla tillvaron för dig när din bil är på service.

LÄGSTA PRISGARANTI

Våra  priser tål jämföras. Vår målsättning är att du alltid ska få professionellt utförd och prisvärd service hos oss. Av detta skäl har vi en lägstaprisgaranti om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris någon annanstans. Fullständiga villkor finner du här:

Autosöder AB, Nissan Stockholm, Haninge Telefon 08-777 00 70