HJÄLPEN ÄR ETT SAMTAL BORT

Kostnadsfri vägassistans (värde 600kr) är en förmån för dig som servar din Nissan hos oss. Om du får ett driftstopp, eller blir involverad i en olycksincident, så finns Nissanassistans alltid till hands för att hjälpa dig. Våra assistansfordon skickas till dig snarast. Personalen på Nissanassistans löser enklare problem direkt på plats så du kan rulla vidare. Om problemet är mer komplext så kommer assistansen att köra både dig och din bil till den Nissanverkstad som ligger närmast. Våra certifierade tekniker kommer att  prioritera att undersöka din bil så snart vi har fått klartecken från dig.

Din Nissan omfattas redan vid köpet av Nissanassistans under hela bilens garantiperiod. Om du du fortsätter låta oss få förtroendet att serva din bil även efter att nybilsgarantin löpt ut, så kommer du automatiskt få kostnadsfri Nissanassistans som är giltig till nästa servicetillfälle (12 eller 24 mån beroende på bilens serviceintervall). Ja, du läste rätt, detta gäller alltså oavsett hur långt din bil har rullat, eller hur gammal den är!

Nissanassistans hjälper dig alltså oavsett vad orsaken till driftstoppet är. Har du fått soppatorsk? Har du blivit utelåst från bilen? Har du fått punktering, eller fastnat i en snödriva? Lugn, Nissanassistans hjälper dig och ser till att du kommer tillbaka ut på vägen igen.

Om det inte går att åtgärda din bil på platsen, eller i verkstaden under samma dag, så kan assistansen ge dig tillgång till andra transportmedel för att du kan fortsätta din resa. Om det är lämpligt så kan de även ordna boende åt dig (i upp till 3 dagar) om du väljer att vänta på att reparationen ska avslutas.

 

Fullständiga villkor för Nissan vägassistans.

FRI ASSISTANS

När du utför originalservice hos oss,

så ingår förlängning av assistansen till nästa servicetillfälle. Det ger dig både ett mervärde och en besparing på hundratals kronor genom att du inte behöver tilläggsförsäkring i din bilförsäkring, eller separat genom t ex Solid eller andra försäkringsgivare.

 TRANSPORTLÖSNING

Vår verkstad ligger bekvämt nära både bussar och Pendeltåget. Vi har även en flotta av personbilar och en skåpbil som kan ersätta din bil för dig som har behov av bil dagligen. En tjänst från oss för att förenkla tillvaron för dig när din bil är på service.

LÄGSTA PRISGARANTI

Våra  priser tål jämföras. Vår målsättning är att du alltid ska få professionellt utförd och prisvärd service hos oss. Av detta skäl har vi en lägstaprisgaranti om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris någon annanstans. Fullständiga villkor finner du här:

Autosöder AB, Nissan Stockholm, Haninge Telefon 08-777 00 70