top of page

MED NISSANASSISTANS ÄR HJÄLPEN ALLTID BARA ETT SAMTAL BORT

Kostnadsfri vägassistans (värde 600kr) är förmån för dig som servar din Nissan hos oss. Om du får ett driftstopp, eller blir involverad i en olycksincident, så finns Nissanassistans alltid till hands för att hjälpa dig. Våra assistansfordon skickas till dig snarast. Personalen hos Nissanassistans löser enklare problem direkt på plats så du kan rulla vidare.

 

Om problemet skulle visa sig vara mer komplext, så kommer assistansen att köra både dig och din bil till den Nissanverkstad som ligger geografiskt bäst till. Våra certifierade tekniker kommer att  prioritera att undersöka din bil så snart vi har fått kontakt med dig och fått klartecken att påbörja felsökningen.

Din Nissan omfattas redan vid köpet av Nissanassistans under hela bilens garantiperiod. Om du du fortsätter låta oss få förtroendet att serva din bil även efter att nybilsgarantin löpt ut, så kommer du automatiskt få kostnadsfri Nissanassistans som är giltig till nästa servicetillfälle (12 eller 24 mån beroende på bilens serviceintervall). Ja, du läste rätt, detta gäller alltså oavsett hur långt din bil har rullat, eller hur gammal den är!

Nissanassistans hjälper dig alltså oavsett vad orsaken till driftstoppet är. Har du fått soppatorsk? Har du blivit utelåst från bilen? Har du fått punktering, eller fastnat i en snödriva? Lugn, Nissanassistans hjälper dig och ser till att du kommer tillbaka ut på vägen igen.

Om det inte går att åtgärda din bil på platsen, eller i verkstaden under samma dag, så kan assistansen ge dig tillgång till andra transportmedel för att du kan fortsätta din resa. Om det är lämpligt så kan de även ordna boende åt dig (i upp till 3 dagar) om du väljer att vänta på att reparationen ska avslutas.

 

bottom of page